diumenge, 25 de setembre del 2011

Un districte diferent


Horta-Guinardó no és un d'aquells barris dels quals sents el nom i automàticament associes amb un lloc concret. No és un espai turístic, no és un lloc emblemàtic. La gent desconeix que en realitat té la seva màgia.
Horta-Guinardó, format pels barris d'El Baix Guinardó, Can Baró, El Guinardó, La Font d'en Fargues, El Carmel, La Teixonera, Sant Genís dels Agudells, Montbau, La Vall d'Hebron, La Clota i Horta, és el tercer districte més extens de Barcelona. Històricament era un conjunt de municipis allunyats de Barcelona, que més tard es van annexionar a la Ciutat Comtal. Avui en dia encara es pot percebre aquell caràcter de poble; és un barri tranquil, acollidor.

El que em proposo amb aquest blog, a part d'informar sobre diverses activitats que es facin al barri i notícies relacionades amb aquest, és donar-lo a conèixer, mostrar a tothom que tenim un espai meravellós a la ciutat que us donarà més d'una sorpresa. Per exemple, ningú esperaria trobar un edifici com el de la fotografia; aquest palauet d'estil neoàrab és la seu del districte.

Atreviu-vos a descobrir Horta-Guinardó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada